in

Сердючка публічно звернулася до Пугачової зі сцени в Юрмалі: «Алло Борисівно, нікого не слухайте!»

Традиційно цього літа в Латвії відбувається організований Лаймою Вайкуле музичний фестиваль «Laima Rendezvous Jūrmala 2024».

Примітно, що цього року гостями заходу стали багато українських виконавців. На сцені свої хіти виконали Настя Каменських, Макс Барських, АЛЕКСЕЄВ, Ганна Буткевич та інші. Одним із найяскравіших виступів українських зірок став вихід на сцену Андрія Данилка. Вєрка Сердючка з’явилася перед публікою в компанії своєї «мами» Інни Білоконь та танцюристів балету у футболках із антивоєнними закликами та синьо-жовтими хустками на шиї. Сердючка виконала свої хіти Swedish Lullaby, Є пропозиція, Russia Goodbay.

Однією з почесних гостей масштабного заходу стала давня подруга Лайми Вайкуле Алла Пугачова. Відомо, що обидві знаменитості залишили Росію та активно підтримують Україну у боротьбі за незалежність. Помітивши Примадонну у залі, під час перформансу Сердючка звернулася до давньої наставниці. «Боже! Алло Борисівно, здрастє» , — викликав овації зали Данилко.

Пугачова у залі. Скріншот

Український виконавець передав Примадонні квіти та виконав кілька рядків із хіта Пугачової «Ти візьми мене з собою». «Ми живемо у складні часи. І я не могла не приїхати і не підтримати Лайму. Давайте бурхливі оплески Лаймі за те, що вона організовує, незважаючи на хейт і всіх му*аків. Алло Борисівно, а вам здоров’я та щастя! Нікого не слухати, тільки мене. Все буде добре!»,  сказала Сердючка під оплески публіки.

@laima_vaikule_fan #laimarandezvousjurmala2024 #лаймарандевуюрмала2024 #веркасердючка #аллапугачева ♬ original sound — laima_vaikule_fan

Варто зазначити, що українські співачки Оля Полякова та Надя Дорофєєва відмовилися від запрошення Лайми Вайкуле через участь у фестивалі російських виконавців.

Читайте також. Відомий композитор порівняв поведінку Пугачової та Ротару: кому за час війни допомогла Соня?

Наталія Могилевська показалася з чоловіком і їхніми доньками на “українських Мальдівах”: “Щаслива”

У Малі загинув відомий “вагнерівець”, який керував захопленням Соледара та Бахмута