in

Джамала під час Олімпіади-2024 в Парижі закликала світ підтримати Україну

Популярна українська співачка Джамала, яка нещодавно втретє стала мамою, вирушила до Парижа.

26 липня у столиці Франції стартували Літні Олімпійські ігри 2024. Приємною несподіванкою для гостей стала поява на заході Джамали. Артистка виступила на сцені Українського дому Volia Space, який відкрили з нагоди проведення змагань. Його метою є поширення інформації про українську культуру, традиції, музику та життя українців в умовах повномасштабної війни. Всього в Парижі налічується 15 таких клубів національних збірних.

Знаменитість заспівала свої найпопулярніші хіти — «Шлях додому» та «1944». Остання композиція принесла їй перемогу на конкурсі «Євробачення-2016». Також співачка встигла поспілкуватися з українськими спортсменами та їхніми вболівальниками.

Джамала

Не пропустила Джамала можливості нагадати світу про події, які відбуваються в Україні на протязі двох з половиною років. Співачка англійською звернулася до іноземців з словами вдячності та проханням якомога більше підтримувати Україну та її народ у такий нелегкий для них час.

«Продовжуйте. Будь ласка, підтримайте нас. Дайте нам систему захисту. Дайте нам зброю. Просто будьте з нами. Дуже вам дякую», – сказала артистка зі сцени.

Читайте також: «ТИ ЧУДОВА!»: ЛІЛІЯ РЕБРИК ПОКАЗАЛА РІДКІСНІ ФОТО З МАМОЮ-КРАСУНЕЮ ТА ПУБЛІЧНО ЗВЕРНУЛАСЯ ДО НЕЇ

«Хочеться ще народити!»: 39-річна Тіна Кароль здивувала неочікуваною заявою

“Україно, це для тебе”: Харлан не стримала сліз після завоювання “бронзи” Олімпіади-2024