in

Немов модель: 75-річна Пугачова зачарувала виходом у міні-шортах на фестивалі Вайкуле в Юрмалі

Незважаючи на поважний вік, Алла Пугачова доволі часто з’являється на публіці, дивуючи шанувальників своїм молодим виглядом.

Минулими вихідними в Юрмалі прогримів традиційний щорічний музичний фестиваль, організований Лаймою Вайкуле. Laima Rendezvous Jurmala’24 зібрав під своїм дахом безліч популярних виконавців, у тому числі й представників України. Запрошення від Лайми отримали Вєрка Сердючка, Настя Каменських, Макс Барських, АЛЕКСЕЕВ, Ганна Буткевич та інші.

Почесними гостями заходу стали давні друзі Лайми Вайкуле – Андрій Макаревич, Максим Галкін та Алла Пугачова. Поява 75-річної Примадонни справила ефект бомби, що розірвалася, — артистка постала перед публікою у міні-шортах, кроп-жакеті і капелюсі з широкими полями. Наряд вигідно підкреслив струнку фігуру Алли Борисівни та глядачі у залі зустріли її захопленими вигуками та оплесками. Максим Галкін супроводжував дружину і не приховував радісних емоцій.

Нагадаємо, Галкін прибув на захід не лише у я кості гостя — гуморист також вийшов на сцену і здивував присутніх виконанням пісні українською мовою.

Максим Галкін вийшов на сцену в Юрмалі і українською заспівав «Смереку»

«Ти чудова!»: Лілія Ребрик показала рідкісні фото з мамою-красунею та публічно звернулася до неї