in

«Ніхто не має права…» — дружина Усика висловилася про Фаріон, яка мала конфлікт з боксером

Дружина чемпіона світу з боксу Олександра Усика висловила своє ставлення до звістки про вбивство Ірини Фаріон.

На своїй сторінці в Інстаграм Катерина Усік опублікувала фотографію покійного мовознавця у чорно-білих тонах. Внизу знімка значився вислів Ірини Дмитрівної: «Ми так мало перебуваємо на цій Землі! Якихось 70-80 років. Я не розумію, як це можна марнувати? Як можна не використати цей час, щоб віддати те, що маєш?».

У публікації дружина спортсмена зазначила, що не приймає насильства та засуджує вбивство Ірини Фаріон. «Дуже потужна жінка була! Ніхто не має права вбивати жінок та дітей! Взагалі людей!!!», — емоційно написала Катерина.

Скріншот: Інстаграм Катерини Усик

Нагадаємо, свого часу між Іриною Фаріон та Олександром Усиком спалахнув скандал. Приводом для цього стала участь боксера у зйомках російського фільму про церкву. Після критики Ірини Дмитрівної на адресу російськомовних українських воїнів спортсмен відповів скандальній вченій, присвятивши їй свій авторський вірш, у якому назвав Фаріон «агенткою Кремля»

Дорога ви Ірина. Скільки занапастили душ?
Скільки написали листів ви до «контори червоних груш»?
У молодості ви активно представляли КПРС [тут не до складу, вибачаюся],
А зараз голосно кричіть, що «вороги всі, це стрес!»
Ви агент Кремля, точно, тут і до бабки не ходи.
Я бажаю вам достроково щастя, радості, кохання!

У відповідь Ірина Фаріон заявила, що Олександр Усик повинен вибачитися перед нею, а його вірші назвала «нікчемними». «Він не пише вірші, а віршує. Тож не ображайте справжніх поетів. Те, що робить Усик – це примітивне, убоге та нікчемне римування. Спочатку він має публічно вибачитись перед Іриною Фаріон. І не лише переді мною, а й перед українською державою… », — зауважила професор. Чи зуміли порозумітися Усік і Фаріон — невідомо.

Читайте також. Татовий погляд карих очей: Усик показав молодшу дочку, якій виповнилося 6 місяців

«Ти чудова!»: Лілія Ребрик показала рідкісні фото з мамою-красунею та публічно звернулася до неї

«Хочеться ще народити!»: 39-річна Тіна Кароль здивувала неочікуваною заявою