in

«Хочеться ще народити!»: 39-річна Тіна Кароль здивувала неочікуваною заявою

Співачка Тіна Кароль досить давно закріпила за собою статус поп-діви українського шоу-бізнесу.

Артистка ретельно слідкує за своїм зовнішнім виглядом. У соціальних мережах вона часто демонструє тренування з йоги, завдяки яким їй вдалося досягти ідеальних форм тіла. Втім, зірка ретельно приховує своє особисте життя від публіки. Після смерті чоловіка Тіна так і не вийшла заміж. Їй неодноразово приписували романи з відомими чоловіками, але вона їх всі спростовувала. Надалі залишається таємницею, чи вільне її серце наразі.

На своїй сторінці у ТikТok Кароль вирішила поспілкуватися з підписниками, відповідаючи на їхні запитання. Втім артистка зачитувала лише негативні висловлювання на свою адресу. Варто зауважити, що виконавиця спокійно сприймає хейт недоброзичливців, а інколи навіть і з гумором реагує на них.

Тіна Кароль поспілкувалася із підписниками. Фото: www.instagram.com/tina_karol

Під відео, на якому співачка виконує складні асани з йоги одна із підписниць заявила, що насправді це займається не Тіна, а її дублерка. А стрункої та підтягнутої фігури тіла вона змогла досягти лише завдяки ін’єкціям «Оземпік».  Кароль інтригуючи відповіла на такі звинувачення, заявивши, що у неї в планах ще стати мамою, народивши другу дитину.

«Оземпік. А що це? А, це те, що всі колють. Удачі! Мені ще хочеться когось народити. Красиве, гарне, маленьке…. А якщо вам немає що робити і просто чешуться пальці — помийте руки», – прокоментувала Кароль.

Читайте також: «НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА…» — ДРУЖИНА УСИКА ВИСЛОВИЛАСЯ ПРО ФАРІОН, ЯКА МАЛА КОНФЛІКТ З БОКСЕРОМ

«Ніхто не має права…» — дружина Усика висловилася про Фаріон, яка мала конфлікт з боксером

Джамала під час Олімпіади-2024 в Парижі закликала світ підтримати Україну