in

«Від попереднього чоловіка у Алли лише пір’я залишилося», — Галкін гостро висміяв Кіркорова на фестивалі в Юрмалі

Минулої неділі в Юрмалі завершився фестиваль Лайми Вайкуле «Рандеву».

Традиційно одними з почесних гостей події стали давні друзі Лайми — Алла Пугачова та Максим Галкін. 75-річна Примадонна прикувала погляди глядачів своєю появою у міні-шортах та посіла місце у VIP рядах, а Галкін прийняв запрошення виступити на сцені.

Популярний артист розсмішив публіку гумористичними замальовками, а також вразив чудовим виконанням кількох пісень латиською мовою. Подібні сюрпризи вже стали своєрідною «фішкою» Максима Галкіна — у багатьох країнах Галкін радує шанувальників виступами їхньою рідною мовою.

Алла Пугачова та Максим Галкін на закритті фестивалю Лайми Вайкуле

Що стосується Пугачової, то гуморист зазначив, що вона знає лише кілька фраз литовською. «Це у неї від попереднього» , — пояснив чоловік Примадонни, маючи на увазі першого чоловіка Алли Борисівни — Миколаса Орбакаса. Однак, потім Галкін згадав, що після цього у нинішньої дружини було ще троє чоловіків і не втратив можливості в черговий раз висміяти Філіпа Кіркорова. «А ні, це не попередній. Від попереднього у неї тільки пір’я залишилося» , — викликав сміх глядачів Максим Галкін.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Maksim Galkin (@galkin_pugachova_fan)

Читайте також: «Люблю молодих!» — Галкін показав, як Пугачова зраділа подарованому їй «Запорожцю»

Вірка Сердючка пояснила, чому не відмовляється від російської мови

У фемілі-луці але не з Галкіним: Пугачова показала, хто подарував їй «свято душі»