in

Андрій Данилко пояснив, чому звернувся до російської артистки Алли Пугачової

Андрій Данилко став одним із українських артистів, які прийняли запрошення Лайми Вайкуле виступити на її щорічному фестивалі у Юрмалі.

Під час заходу співак у образі Вєрки Сердючки виконав кілька своїх хітів, у тому числі й перероблену «Russia Goodbye». Окрім запальних танців та пісень виступ Сердючки запам’ятався зверненням до Алли Пугачової , яка перебувала у VIP-ложі залу для глядачів. Українець побажав Примадонні здоров’я та порадив нікого не слухати.

Така поведінка 50-річного Данилка викликала шквал обурення як серед його співвітчизників, для яких усі росіяни — вороги, так і серед росіян, для яких ім’я Алли Пугачової асоціюється зі зрадою. У зв’язку із цим співак вирішив пояснити мотиви свого вчинку.

«У чому сенсація? Я привітався зі сцени з людиною, яку люблю. У нас був чудовий спільний період. Ми знімалися у новорічному мюзиклі «За двома зайцями», чудовий період. Ми звикли одне до одного. У мене завжди було якесь людське ставлення до неї. Я ніколи не ліз, але перед піснею Є пропозиція Інна подарувала букет… І що тут за сенсація?», — здивувався Андрій Данилко.

Читайте також: Максим Галкін зі сцени у Юрмалі виконав популярний український хіт

У російському полоні помер оборонець Маріуполя, якого рік тому донька впізнала на судилищі

«Така я була у 20 років»: 45-річна Полякова озвучила свою нову вагу за місяць після схуднення