in

«Я закохана»: Камалія неочікувано показалася у весільній сукні

Популярна українська співачка Камалія вперше після розлучення з пакистанський мільярдером заговорила про своє особисте життя.

Днями виконавиця презентувала нову музичну композицію «Ніжно» та кліп до неї. У відео зірка з’явилася в образі нареченої та натякнула, що її серце зайняте. В пісні знаменитість співає про кохання та назвала її «гімном усіх наречених».

«Цю пісню я написала разом зі своєю командою, вклавши в неї всі свої почуття і переживання. У цьому відеокліпі я відкриваю перед вами своє серце. Ви побачите наречену, яка шукає свій шлях до справжнього кохання, символізуючи сміливість і самовідданість, які мають бути в кожній парі. Пісня «Ніжно» супроводжує кожен мій крок, підкреслюючи емоції і почуття, які я переживаю на своєму шляху. Як я ніжно кохаю, ці слова лунають у кожній ноті цієї мелодії» — розповіла виконавиця.

Згодом артистка стала гостею програми Weekend Show на М1, куди завітала у весільній сукні, з букетом нареченої та коштовною прикрасою на «тому самому» пальці. Саме в такому образі Камалія знялася в кліпі «Ніжно», але в студії співачка запевнила, що каблучка справжня та належить їй. Варто зауважити, що ця прикраса з діамантами британського ювелірного дому Graff. Ціна коштовної обручки може коливатися до 200 тисяч доларів.

Камалія

Втім, розсекречувати особу нового коханого не стала та на запитання ведучих про можливе одруження вона говорила завуальовано.

«Це як гойдалка: хочу — не хочу. Є досвід [попереднього шлюбу], і всі жінки кажуть, що після першого шлюбу не хочуть ще довго виходити заміж. Це на якомусь психологічному рівні. Треба, щоби минув певний час, зародилися нормальні стосунки, треба, щоб жінка пережила попередні стосунки», — сказала співачка.

Однак Камалія впевнено та твердо заявила, що зараз її серце зайнято і вона закохана.

«Сукня справжня, обручка справжня, квіти справжні, я закохана». — додала артистка.

Читайте також: «Така я була у 20 років»: 45-річна Полякова озвучила свою нову вагу за місяць після схуднення

«Така я була у 20 років»: 45-річна Полякова озвучила свою нову вагу за місяць після схуднення

«А кажуть, що росіяни з латишами не можуть дружити!» — Галкін шокував заявою зі сцени у Юрмалі