in

Настя Каменських похизувалася подарунком від Потапа і ніжно звернулася до нього

Популярна українська співачка Настя Каменських вперше за довготривалий час похизувалася подарунком від свого чоловіка репера Олексія Потапенка.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення про шлюб зіркового подружжя ходило безліч чуток. Співачка та продюсер перестали разом з’являтися на публіці та виставляти спільні фото в соціальних мережах і цим самим привели шанувальників до висновку, що їхній шлюб розпався. Самі ж зірки цієї інформації не підтвердили. Наразі Потап та Настя живуть за кордоном в різних країнах, будуючи сольні кар’єри.

Першого серпня продюсер представив нову пісню, яка отримала назву «Вибач». Багато хто побачив у словах пісні звернення до коханої артиста. Варто зазначити, що Настя вже відреагувала на прем’єру пісні.

Аби потішити дружину та підняти їй настрій Потапенко замовив розкішний букет квітів у плетеній сумці та попросив кур’єра доставити його Каменських. В цей момент співачка якраз готувалася до зйомок. На своїй сторінці в Інстаграм Настя показалася з подарунком від чоловіка, не приховуючи посмішки на обличчі. Де наразі перебуває виконавиця — невідомо.

«Дякую моє кохання» — подякувала Каменських Потапа.

Настя Каменських

На відмінну від дружини, Потап не приховує своє місцеперебування. В соціальних мережах він поділився світлиною, на якій позує на баскетбольному майданчику. Як виявилося, репер перебуває на Кіпрі. У підписі він зазначив, що там якраз проводитиметься чемпіонат Європи з баскетболу.

«Кіпр готується до Євробаскету 3х3!» – зазначив Потап.

Потап

Читайте також. АФТЕРПАТІ: НА ВЕЧІРЦІ З ПРИВОДУ ЗАКРИТТЯ ФЕСТИВАЛЮ ВАЙКУЛЕ СТАНЦЮВАЛА НА СТОЛІ ПІД ОВАЦІЇ ПУБЛІКИ

Показала величезний синець: Шерон Стоун підбили око в Туреччині

Могилевській — 49! Співачка показала, як доньки готували їй сюрприз до дня народження