in

“Був прикладом для своїх дітей”: у боях за Україну загинув шахтар з Донеччини

У боях за Україну  загинув воїн з Донеччини В’ячеслав Бондаренко. До повномасштабного вторгнення Росії він працвав шахтарем на одній з державних шахт, однак з 24 лютого 2022 року взяв до рук зброю, аби захистити рідну землю від окупантів. 

У Героя, якому навіки буде 36 років, залишилася дружина та троє дітей. Про загибель В’ячеслава Бондаренка повідомили у ДП “Добропіллявугілля-видобуток”, де він працював.

“Загинув Бондаренко В’ячеслав Володимирович, гірник підземний дільниці підготовчих робіт №3 ВП “Шахтоуправління “Добропільське”  шахта “Алмазна” ДП “Добропіллявугілля-видобуток”, – зазначили колеги В’ячеслава.

Народився майбутній захисник та воїн 4 січня 1988 року. Усе свідоме життя пов’язав з робото на підприємствах “Добропіллявугілля”. З 2006 року В’ячеслав Бондаренко працював на шахті “Білозерська”: спершу – учнем гірника підземного, потім гірником підземним, гірником очисного забою, прохідником… З 22 березня 2021 року працював на ВП “ШУ “Добропільське” шахта “Алмазна” гірником підземним. У вугільній промисловості чоловік пропрацвав 14 років.

Коли ж Росія розпочала повномасштабне вторгенення в Україну, В’ячеслав у перший же день, 24 лютого 2022 року, вступив до лав Збройних сил України.

Відтоді і аж до свого останнього бою 11 липня цього року В’ячеслав захищав рідну землю і гідно виконував військовий обов’язок.

“Бондаренко В’ячеслав був прикладом для своєї дружини та дітей, гарним батьком, чоловіком, чемним, порядним, відповідальним, мав повагу серед колег.  Померти на полі бою – найвища жертва, яку можна принести заради свободи та безпеки інших. В’ячеслав залишив свій слід у серцях тих, хто мав честь знати його і працював з ним поряд”, – зазначили у ДП “Добропіллявугілля-видобуток”.

«Вдячна Богу»: Могилевська показала, як святкує день народження з доньками та чоловіком

Легендарний Халк Хоган одружився втретє: як виглядає обраниця, молодша за нього на 25 років