in

Легендарний Халк Хоган одружився втретє: як виглядає обраниця, молодша за нього на 25 років

Знаменитий рестлер Террі Джин Боллеа, більш відомий під псевдонімом Халк Хоган одружився з 45-річною Скай Дейлі, інструктором з йоги.

На весільній церемонії, яка відбулася у Флориді, були присутні лише близькі друзі та родичі актора. Примітно, що старша дочка Халка, 35-річна Брук, із невідомих причин не приїхала на захід, на відміну від 33-річного сина знаменитості Ніка, який привітав батька та виклав у Instagram кілька фотографій.

Обранка телезірки обрала для урочистої події білу корсетну сукню Rue de Seine з виразним декольте, а наречений блищав у класичному чорному смокінгу та традиційній бандані.

Для 70-річного актора це вже третій шлюб. З 1983 по 2009 рік він був одружений з дівчиною на ім’я Лінда — в їхньому союзі і народилося двоє дітей Халка. Пізніше. А з 2010 по 2021 рік, зірка фільму «Роккі-3» був пов’язаний шлюбом з Дженніфер МакДеніел.

Для Дейлі це також не перший шлюб. Вона двічі була одружена і виховує дочку та двох синів. Скай зізнається, що Халк підкорив її. «Він – найкращий чоловік із усіх, кого я знала », – каже наречена Хогана.

Читайте також: Позитив одружився з відомою танцівницею і показав весільні фото

“Був прикладом для своїх дітей”: у боях за Україну загинув шахтар з Донеччини

Ольга Сумська публічно звернулася до Алли Пугачової й висловилася про її позицію