in

«Недоспані ночі»: Тіна Кароль у камуфляжі показала, як проходить військове навчання

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка з початком повномасштабного вторгнення відмовилася від російської мови і свого російськомовного репертуару, продовжила курс військової підготовки

На своїй сторінці в Інстаграм виконавиця оприлюднила кадри, на яких показала, як проходить курс військової підготовки «Резервіст» з ветеранами «Азову». Артистка у військовій формі разом із іншими жінками-ученицями активно займається на полігоні. Там вони опановують навички, які необхідні військовим.

Щоранку вони бігають, вчаться правильному поводженню з тренованими собаками та готують їсти в польових умовах.

Тіна Кароль

Варто зауважити, що це не перше навчання Тіни. На початку літа співачка пройшла курс з тактичної медицини за протоколом ASM MARCH, а також розповіла, що навчилася тримати зброю в руках та стріляти. Раніше вона наголошувала, що хоче бути корисною у разі надзвичайних ситуацій. Саме тому вирішила пройти базовий курс військової підготовки аби поліпшити свої навички.

«Я громадянка України. Це мій вибір. Мій вибір Україна вже дуже давно. Це не новина. Хочу свідомо розуміти, що відбувається, як допомогти людям і собі в надзвичайній ситуації. І ми живемо у війні. Я вирішила для себе, що я мушу знати все: це тактична медицина за протоколом, поводження зі зброєю, практика зі стрільби, використання радіозв’язку, інженерна підготовка та бойове злагодження«. — прокоментувала Кароль.

Кароль навчилася стріляти
Кароль пройшла курс з тактичної медицини

Читайте також: Максим Галкін неочікувано заступився за Ліну Костенко і виступив за українізацію вулиць

Є перше золото! Божественна Ольга Харлан із командою шаблісток виграли фінал на Олімпіаді

Друге «золото» України: Ярослава Магучіх перемогла у стрибках у висоту! У Геращенко — бронза!