in

Каменських вперше за довгий час показалася в Україні та згадала про захисників

Українська співачка Настя Каменських, яка після початку повномасштабного вторгнення майже весь час проводить за кордоном, раптово з’явилася на батьківщині.

2 серпня артистка виступила в одеській Ібіці із сольним концертом. Каменських виконала свої нові пісні виключно українською мовою. З особливим трепетом переповнена зала слухала чуттєву пісню «Додому», присвячену українським воїнам. Після цього 37-річна співачка звернулася до шанувальників із побажанням якнайшвидшого повернення додому полонених бійців «Азова», яких уже понад два роки утримують у неволі.

«Дякую всім, хто розділив цей момент зі мною і допомагає голосно говорити про наших героїв! Слава Україні! Free Azov!», — вигукнула Каменських.

Вже у підписі до ролика в Інстаграм Каменських висловила захоплення мужністю та самопожертвою українських воїнів та їхніх родин та закликала кожного зробити свій внесок у їхнє звільнення.

«На сьогодні понад 900 військовослужбовців 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» досі перебувають у полоні, а їхні близькі вже понад 2 роки чекають на героїв. Їхня відвага і незламний дух — справжній приклад мужності. Ми не маємо права забути про їхній подвиг і маємо продовжувати боротися за їхнє звільнення. Дякую всім, хто поділив цей момент зі мною і допомагає голосно говорити про наших героїв» , — написала співачка.

Читайте також. Друге «золото» України: Ярослава Магучіх перемогла у стрибках у висоту! Геращенко має бронзу!

«Зробила свято»: Наталія Могилевська показала, яку мрію 4-річної доньки втілила в реальність

«Служить наш Олежка у німецькій теробороні!» — колишня подруга Винника Ольга Полякова висловилася про втікача