in

Кіркоров спішно покинув Росію разом зі своєю ескортницею

Російський співак Філіп Кіркоров, відомий своєю підтримкою кремлівської влади, несподівано виїхав із країни.

Цікаво, що про це журналісти дізналися не від самого поп-короля, який любить увагу до своєї персони, а від його супутниці Марго Овсяннікової. На своїй сторінці в Інстаграм екс-учасниця «Дому — 2» похвалилася запрошенням від зірки разом відлетіти на відпочинок. Як стало відомо, пара вирушила до Греції приватним літаком.

«Філіп філігранно робить сюрпризи, зі словами: «Терміново пакуйте валізу, виліт через 10 годин» А я легка на підйом!», — зазначила Марго. Також дівчина додала, що відбувають вони на перспективу, і, можливо, повернуться не скоро.

 

Варто зазначити, що останнім часом Кіркоров та Овсяннікова практично нерозлучні. Мало того, недавно блогерка попонтувалася тим, як вона господарює в будинку співака, поки той поїхав на гастролі. 

Нагадаємо, що 28-річна Маргарита Овсяннікова родом з української Макіївки і раніше була відома як ескортниця. Має 2-річного сина Кирила, якого багато хто називає копією 58-річного співака. Цікаво, що діти Кіркорова зараз також перебувають у Греції, де вони проводять літні канікули.

«Служить наш Олежка у німецькій теробороні!» — колишня подруга Винника Ольга Полякова висловилася про втікача

«Найкраща дитина в світі»: Наталія Могилевська довела до сліз емоційним зверненням її 12-річної доньки