in

У Мережу потрапило фото чоловіка Наталії Могиевської

Українська блогерка Наталі Городова поділилася кадрами з дня народження української співачки Наталії Могилевської. У кадр попав обранець артистки, якого вона ретельно приховує від публіки.

2 серпня зірці виповнилося 49 років. На своїй сторінці в Інстаграм іменинниця напередодні  показала ролик, на якому Мішель та Софія закрили її в окрему кімнату, а самі готували сюрприз мамі. Артистка провела день народження в колі найрідніших, а ввечері влаштувала святкову вечерю. Наприкінці вечора чоловік знаменитості виніс торт зі свічками. Цей момент Городова вирішила зняти на відео. Валентин підійшов до дружини і Наталія, загадавши бажання, задула на десерті свічки.

Чоловік Могилевської
Чоловік Могилевської

Нагадаємо, що Наталія та Валентин познайомилися на початку повномасштабного вторгнення. Чи узаконили закоханні свій шлюб — невідомо, але артистка називає коханого «своїм чоловіком». Разом пара виховує двох донечок — 12-річну Мішель та 4-річну Софію, яких вдочерили. Могилевська рідко розповідає про своє особисте життя та намагається тримати його в таємниці від посторонніх очей.

Читайте також: «Недоспані ночі»: Тіна Кароль у камуфляжі показала, як проходить військове навчання

Друге «золото» України: Ярослава Магучіх перемогла у стрибках у висоту! У Геращенко — бронза!

«Зробила свято»: Наталія Могилевська показала, яку мрію 4-річної доньки втілила в реальність