in

Максим Галкін прокоментував новину про повернення Алли Пугачової до Росії

Одразу після завершення фестивалю Лайми Вайкуле в Юрмалі, однією з центральних гостей якого була її близька подруга Алла Пугачова в Мережі, з’явилася інформація про швидке повернення Примадонни до Росії.

Можливим приводом такого висновку журналістів стала заява 75-річної артистки про те, що вона «ще може співати і ходити» тому не виключає свого повернення на сцену. Багато борзописців розцінили таке твердження як визнання Пугачової в тому, що вона хоче повернутися на Батьківщину і вони понесли це твердження як стовідсотковий факт.

Сенсація швидко поширилася у ЗМІ, обростаючи різними вигаданими аргументами — мовляв, діти зоряної сім’ї не змогли адаптуватися в іншій країні та сумують за життям у підмосковному замку. Автори посилалися також на слова таємничого продюсера, який запевняв, що Пугачова йому особисто обіцяла незабаром виступити у Москві.

Не витримавши, Максим Галкін особисто спростував ці чутки, присвятивши фейкову новину публікацію в Інстаграм. Разом з тим, гуморист торкнувся теми судової тяжби про зняття з неї статусу «іноагента». Галкін визнав, що справді домагається позбавлення від цього ганебного тавра, проте робить це виключно заради торжества справедливості та захисту своєї честі.

Галкін назвав фейком новину про повернення Пугачової до РФ

«Вигадки від початку і до кінця. З чого вони взяли, що Алла збирається до Росії? Як вони це вигадують? Яке оточення? Хто цей продюсер? Чому відстоювання правди у різних інстанціях сприймається як бажання продовжити роботу в Росії?», — поцікавився шоумен.

Скріншот: Інстаграм Максима Галкіна

Читайте також: Максим Галкін публічно принизив Аллу Пугачову

Тіна Кароль прокоментувала чутки про те, що виганяла інших артисток з України

«Від кохання до ненависті»: Камалія вперше назвала причину розлучення з Мохаммадом Захуром