in

«Я люблю її і підтримую!»: Волочкова довела росіян до істерики, зізнавшись у зв’язку з Пугачовою

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація про те, що нібито російська співачка Алла Пугачова планує найближчим часом навідатися до РФ.

З приводу цієї новини окремий допис на своїй сторінці розмістила російська балерина Анастасія Волочкова, яка відкрито стала на захист Алли Борисівни після її рішення виїхати з Росії після 24 лютого 2022 року.  Балерина заявила, що пишається тим, що їй випала нагода жити в одну епоху з Примадонною. На цей раз Волочкова звернулася до Примадонни із закликом повертатися на Батьківщину, додаючи активне посилання на сторінку співачки.

«Алла Борисівна, повертайтеся! На Батьківщині Вам комфортніше! Вас в Росії люблять більше, ніж на заході.» — видала Волочкова.

Волочкова з Пугачовою

Після таких заяв росіяни накинулися з гнівною критикою на балерину і останній довелося виправдовуватися за свої слова.

«Крім хорошого, вона мені нічого не зробила. Вона приходила на мої виступи разом із Філіпом Кіркоровим. Запрошувала мене виступати у своїх проектах»,  — заявила Анастасія.

Волочкова на останок додала, що до нині підтримує спілкування з Пугачовою, яка вже понад два роки мешкає в Ізраїлі та засуджує повномасштабне вторгнення.

«Звичайно, я з нею спілкуюся. Я люблю Аллу Борисівну і підтримую», — додала балерина.

Волочкова та Пугачова

Читайте також: МАКСИМ ГАЛКІН ПРОКОМЕНТУВАВ НОВИНУ ПРО ПОВЕРНЕННЯ АЛЛИ ПУГАЧОВОЇ ДО РОСІЇ

«Від кохання до ненависті»: Камалія вперше назвала причину розлучення з Мохаммадом Захуром

«Вона варта кращого!»: В мережі обурились на відео, як наречений Магучіх зустрів її в аеропорту