in

Оля Полякова висловилася про Андрія Данилка, який співає російською мовою

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно розсекретила свою вагу, висловилася про виступ Андрія Данилка з російськомовним репертуаром.

Наприкінці липня в Юрмалі відбувся грандіозний фестиваль латвійської співачки Лайми Вайкуле. Серед запрошених гостей було присутньо чимало українських артистів. Зокрема Макс Барських, Андрій Данилко та ALEKSEEV. Великий резонанс та обурення викликало те, що Вєрка Сердючка спілкувалася російською мовою.

У програмі «Ранок у великому місті» Полякова прокоментувала цей вчинок. Співачка зазначила, що не має права когось засуджувати, але запевнила, що Данилко — справжній патріот своєї країни, який за два з половиною роки повномасштабного вторгнення не виїжджав з України.

Оля Полякова та Андрій Данилко

«Я не можу коментувати вчинки інших людей. Я не знаю, чим він мотивується. Я дуже люблю Андрія. Я точно знаю, що він —  українець щирий. Він не виїздив нікуди. Він був з нашою країною. Він жив на Хрещатику, приймав в себе в хаті людей», — висловилася Полякова.

Також артистка пояснила, чому ж особисто не була присутня на фестивалі.

«Я не відмовилася. У мене 26-го знімалися шоу, де я сиджу в журі. Я обрала в своїй країні свій проєкт. Я б із задоволенням пішла б співати до Лайми Вайкуле, бо вона підтримує Україну. Вона на нашому боці«, — додала Оля.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка й сама пояснила чому під час війни співає російською мовою.

Читайте також: «ВСЕ ПРОВАЛИЛОСЯ»: НАТАЛІЯ МОГИЛЕВСЬКА ЗІТКНУЛАСЯ З ТРУДНОЩАМИ

«Тебе запитати забула!», — Брежнєва публічно заявила, що не збирається відмовлятися від російської мови

«Хіба немає інших проблем в країні?!»: Анастасія Волочкова пішла проти влади РФ