in

«Все провалилося»: Наталія Могилевська зіткнулася з труднощами

Популярна українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що планувала схуднути, але не досягла своєї цілі за встановлений собі термін часу.

За місяць до свого дня народження артистка на своїй сторінці в Інстаграм оголосила про «Марафон «Богиня до дня народження». Втім, її затія провалилася. Як зізналася виконавиця, на початку їй вдалося схуднути на три кілограми, але вона швидко набрала їх знову.

«Марафон «Богиня до дня народження» провалився. Я впевнена, що щаслива жінка некрасивою не буває! Моя спроба вивчити за місяць таке важливе питання, як худнути чи ні, і якщо худнути, то як була надто швидкою і зухвалою», — повідомила Наталія.

Артистка все ж планує дослідити, чому жінкам так важко скинути зайві кілограми і так легко повернути їх назад.

«У мене питання: чому мільйони жінок по всьому світу спочатку скидають вагу, далі знову набирають? І це постійне коло», — зазначила зірка.

Нагадаємо, що Могилевська вперше показала свого чоловіка Валентина.

Читайте також: Ховала очі за окулярами: Софія Ротару вперше під час війни показала своє відео і розсекретила, як відсвяткувала 77-річчя

Ховала очі за окулярами: Софія Ротару вперше під час війни показала своє відео і розсекретила, як відсвяткувала 77-річчя

«Я до вас із новою казкою!», — Галкін висміяв інформацію про повернення Пугачової в РФ