in

«Була налякана і не могла розмовляти»: Наталія Могилевська розповіла про першу зустріч зі старшою донькою

На початку нового року популярна українська виконавиця Наталія Могилевська приємно здивувала прихильників несподіваною новиною.

Артистка стала мамою двох дівчаток. Втім, це сталося набагато раніше, але розповісти про це виконавиця наважилася лише на початку 2024 року. Зірка та її оточення тримали новину в секреті, даючи змогу адаптуватися дівчаткам до нового життя.

Наразі Наталія насолоджується материнством та дедалі частіше ділиться сімейним контентом у соціальних мережах. Могилевська пригадала першу зустріч зі старшою донькою. На той час дівчинка була налякана і замкнута в собі. Від хвилювання на нервового напруження вона практично не розмовляла. Але, співачка зуміла втертися в довіру дітей. На сьогодні 12-річна Мішель адаптувалася до нових умов життя та стала відкритою та впевненою особистістю.

«Коли два з половиною роки тому ми познайомилися з Мішелькою, вона була настільки налякана, що не могла розмовляти. Вона, ніби маленьке вовченя, дивилася на світ. Була дуже скута, мовчазна і напружена. Сьогодні – це відкрита, щаслива, спокійна дитина, яка має шалені успіхи у багатьох напрямках, дуже талановита і красива дівчинка. 

Наталія Могилевська

Нагадаємо, що на день народження Могилевської старша донька публічно привітала маму зі святом та подякувала за все добро, яке робить Наталія.

Читайте також: ОЛЕКСАНДР ПОНОМАРЬОВ ПОКАЗАВ РІДКІСНЕ ФОТО З 17-РІЧНИМ СИНОМ-КРАСЕНЕМ В ДЕНЬ СВОГО НАРОДЖЕННЯ

РФ зняла війська з 6 напрямків і відправляє їх у Курську область

На замовлення Кремля: стало відомо, хто і чому влаштував провокацію на концерті Галкіна