in

«Немає в Україні де жити»: команда Винника відреагувала на закиди щодо втечі артиста

Популярний український співак Олег Винник, який в перші дні повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини, несподівано оголосив про повернення в український шоу-бізнес.

Зауважимо, що артист-втікач дав лише одне інтерв’ю за два з половиною роки війни в Україні. Виконавець заявив, що виїхав за кордон на лікування, адже хворіє на рідкісне захворювання. Втім, називати хворобу він не став. 11 серпня голова офіційного фан-клубу співака Валерія Барон повідомила, що до Дня незалежності України, 23 серпня, Винник презентує нову україномовну композицію «Мої люди».

Фото: www.instagram.com/valery_baron

Українські прихильники по-різному відреагували на таку несподівану новину. Одна частина зраділа, що їхній кумир потішить новим хітом, а інші — обурилися, що співак за два роки війни вперше згадав про українців:

  • Хай сидить в Німеччині і лікується. Нам такі співаки непотрібні. Та й ніша уже зайнята.
  • А, що вже вилікувався? На початку війни різко захворів, а зараз різко вилікувався. Мабуть німці на Батьківщину відправляють. 
  • Він в ТЦК відразу рване?!
  • Кому він здався? Ховається по Німеччинах.

Валерія не стала мовчати та різко поставила хейтерів на місце. Голова фан-клубу почала виправдовувати співака, заявивши, що в Україні Виннику «немає де жити». Також вона запевнила, що за ці роки артист активно допомагав ЗСУ.

«А нічого, що лікуватися він почав задовго до? І не лікуватися поїхав, а повернувся додому. Людина вже понад 20 років проживає виключно у Німеччині, є резидентом цієї країни й не має в Україні місця, де жити. Вчіть матчастину, а потім розводьте «зраду». А все що він заробив, віддав хлопцям на передову. Ця цифра переважає за 0,5 млн євро. Норм так. Все заради перемоги. Може вже досить шукати ворогів серед друзів. Народ усе розсудить. Щоб кожен допоміг стільки, скільки допоміг Олег», — зауважила Барон.

Валерія Барон заступилася за Винника

Читайте також: «ВЖЕ ВИЙШЛА ЗАМІЖ»: ВІДОМИЙ ВЕДУЧИЙ РОЗКРИВ ПРАВДУ ПРО ТІНУ КАРОЛЬ

«Вже вийшла заміж»: відомий ведучий розкрив правду про Тіну Кароль

«Чудова мова!»: Дан Балан в Одесі відіграв концерт українською мовою