in

Путіністка Доліна задонатила на ЗСУ 1,5 млн $ і закликала шанувальників приєднатися – українські хакери зламали соцмережі артистки

Російська артистка Лариса Доліна раптово згадала про дитинство, проведене в Одесі та вирішила публічно підтримати Україну у боротьбі проти російської агресії.

У своїх соціальних мережах відома фанатка кремлівської влади раптово стала принижувати Путіна, освідчуватися в любові до України та публікувати картинки з українськими національними символами.

Скріншот

Мало того, прихильниця путінського режиму закликала росіян фінансово підтримати відомий український благодійний фонд «Повернись живим».

Скріншот

Як виявилося, причиною цього стало зовсім не прозріння 68-річної співачки. З’ясувалося, що українські хакери зламали акаунти народної артистки РФ і ввели в оману її фанатів. Але найцікавіше, що умільці встигли переконати її продати квартиру в Москві, закласти дачу та перевести на «безпечний рахунок» 180 млн рублів. Ці кошти пішли на допомогу батальйону «Азов».

У деяких російських пабліках вже з’явилося відео, як «нові господарі», які купили нерухомість Долиною, вимагають пустити їх у квартиру. Група з п’яти людей спробувала прорватися до квартири Лариси Доліної у Хамовниках. Невідомі стверджують: купили елітну нерухомість у Ксеніївському провулку. «Покупців» затримала охорона та передала поліції. На відео – заворушка у дворі елітного ЖК.

Читайте також. Максим Галкін послав глядача прямо зі сцени: неадекват обізвав артиста «долбо*бом»

Путін оцінив перспективу переговорів із Україною: що заявив

Боррель назвав атаку ЗСУ на Курську область “контрнаступом” і підтримав Україну