in

Відновлюється після хвороби: у команді Винника пояснили його повернення на сцену

Новина про несподіване повернення українського співака Олега Винника на велику сцену дещо спантеличила його прихильників.

Нагадаємо, що артист понад два з половиною роки живе в Німеччині та не виходив на зв’язок. За його словами, за кордоном він лікував рідкісне захворювання, розголошувати яке не став. Днями голова офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон повідомила, що 23 серпня напередодні Дня незалежності України виконавець представить нову музичну композицію «Мої люди».

В інтерв’ю «Фактам ICTV» Валерія зазначила, що за цей період часу Олег зумів підлікуватися та відновити свої сили. Наразі він готовий знову повернутися до концертної діяльності та тішити шанувальників новинками, які підготував для них.

«Олег завжди зазначав, що не пише пісень за п’ять хвилин під замовлення. Вони з’являються, коли дає Господь. І для нього найважливіше зараз сказати про найбільш болюче: про людей. Тому це означає, що артист відновлюється після хвороби й повертається до активної творчої концертної діяльності. Для нас це подвійна радість«, — зізналася Барон.

Фото: www.instagram.com/valery_baron

Також голова фан-клубу повідомила, що незабаром артист вирушить у міжнародний концертний тур. Втім, вона не зазначили, чи виступатиме Винник в Україні.

Читайте також: «БАГАТО ДІТЕЙ — ЧАСУ НЕМА»: 43-РІЧНА ЛІЛІЯ РЕБРИК ЗАЧАРУВАЛА СІМЕЙНИМ ФОТО ТА ПОКАЗАЛА, ЯК ВИЖИВАЄ 5-МІСЯЧНА АДЕЛЬ, КОЛИ МАМА В РОБОТІ

«Багато дітей — часу нема»: 43-річна Лілія Ребрик зачарувала сімейним фото та показала, як виживає 5-місячна Адель, коли мама в роботі

Вдягнулася в яскраві кольори українського прапору: Ані Лорак влаштувала провокаційну фотосесію з бойфрендом