in

«Аж самому захотілося до себе на концерт!» — Максим Галкін показав, що вразило його на виступі в Цесісі

15 серпня в рамках концертного туру Латвією Максим Галкін виступив у старовинному містечку Цесіс, що за 90 кілометрів від Риги.

Традиційно – у великій сучасній залі був повний аншлаг. Професійний філолог, Максим Галкін віртуозно володіє словом і вкотре зумів тонко висміяти актуальні теми, талановито спародувати відомих політиків та своїх колег по сцені. Глядачі не могли стримати усмішок, з цікавістю сприймаючи кожну фразу гумориста, а часто зал і зовсім здригався від дружнього реготу шанувальників 48-річного артиста.

Приміщення було сповнене такої приємної, легкої та невимушеної атмосфери, що Галкіну й самому захотілося виявитися одним із глядачів у залі. Про це він сам зізнався на своїй сторінці в Інстаграмі, коли показав кадри виступу. «Що може бути прекраснішим для гумориста, ніж сміливий глядач! Учора на першому з двох вечорів у Цесісі мої глядачі так привабливо сміялися, що я вкотре захотів сходити на концерт цього артиста, але не зміг сісти до зали, бо не було вільних місць. Дякую, дорогі глядачі в Цесісі! Як і минулого року – незабутньо! Paldies❤️», — написав Галкін.

У відповідь підписники засипали улюбленого артиста коментарями із вдячністю за подарований чудовий настрій:

  • Талановитий артист і чудова людина… Все буде добре… Успіхів вам та удачі у всьому…
  • Так і має бути. Талант Артиста визначається бажанням глядача купити на концерт квиток. На Максима люди йдуть.
  • Була на вашому концерті в Цесісі.Браво👏👏
  • Браво Найкращому Артисту! Браво, Максиме Олександровичу! 👏🏻❤️
  • Люблю ваш гумор. Він такий затишний, рідний. Вас подивитися – як додому до мами з’їздити. Добре та весело.

Читайте також. Після звинувачень у брехні: Олег Винник уперше за 2,5 роки вийшов на зв’язок із поясненнями – як виглядає артист після хвороби

«У мене немає мами»: дочка Філіпа Кіркорова зробила камінг аут

Змінив зачіску і схуд: Максим Галкін вперше за довгий час показав фото зблизька