in

«Голої вечірки» було мало: Лоліта знову з’явилася на публіці без штанів

Скандальна співачка Лоліта Мілявська наприкінці 2023 року загриміла в гучний скандал.

Уродженка Закарпаття, яка наразі мешкає в РФ та підтримує повномасштабне вторгнення, стала гостею «голої вечірки» яку організувала блогерка Настя Івлєєва. Після цього артистці відмінили ювілейний концерт Росією та взагалі заборонили з’являтися на телеекранах. Виконавиця скаржилася на малий дохід та навіть вимушена була поїхати за кордон аби ситуація трохи вляглася.

Через деякий час Лоліта знову зуміла реабілітуватися та повернутися на сцену. Втім, урок, який вона отримала після «голої вечірки», вочевидь засвоїла погано. Нещодавно артистка виступила знову в досить екстравагантному образі. Більшу частину вона провела на сцені без нижньої частини одягу: на ній не було ні спідниці, ні штанів.

Лоліта Мілявська

Раніше в Росії вже обговорювалося питання щодо зовнішнього вигляду артиста перед виходом на сцену. Сама ж Лоліта заявляла, що в закритому одязі занадто спекотну, тому краще, щоб він був таким, щоб той, хто виступає, не знепритомнів.

Читайте також: «ПРИВІТАЙТЕ МЕНЕ»: НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО ПОКАЗАЛАСЯ В ОБІЙМАХ ЧОЛОВІКА-ВІЙСЬКОВОГО ТА ПОВІДОМИЛА ПРИГОЛОМШЛИВУ НОВИНУ

«Зацілував піврічну Марійку»: дружина Олександра Усика замилувала фото боксера з молодшою донькою

«Кумир поколінь та патріот України!» — українські зірки відреагували на новину про смерть Алена Делона