in

Помер тихо і мирно, буде похований біля могил своїх собак, до яких «пізнав справжню любов»

Недільного ранку 18 серпня на 89-му році життя відійшов у кращий світ великий французький актор Ален Делон.

Про смерть артиста повідомили його дітей.  “Він мирно помер у своєму домі в Душі, поряд з ним його діти та сім’я. Сім’я просить вас поважати їхнє приватне життя у цей надзвичайно болісний час жалоби”, — повідомили рідні покійного.

Ален Делон довго і тяжко хворів. У 2019 році він переніс інсульт, після якого у артиста розвинулася онкологія та мучили сильні головні болі. На тлі цього актор спокійно говорив про смерть, а два роки тому навіть серйозно замислювався про евтаназію. “Я досяг кінця свого життя і знаю, що піду з нього без жалю… Я вже ухвалив рішення. Я вже підготувався до свого похорону», — говорив Делон в одному з інтерв’ю.

Ален Делон був секс-символом своєї епохи

Артист часто говорив про свій похорон, і точно вирішив, де він знайде останній притулок. На території свого величезного маєтку Душі, площа якого становить близько ста гектарів, є спеціально відведене місце для цвинтаря, де Делон ховав своїх, собак яких налічувалася за різними відомостями від 30 до 50.

Ален Делон зі своїми собаками

Саме серед могил своїх чотирилапих друзів поховають легендарного артиста. Для цього Ален Делон зв’язався з місцевою владою, щоб отримати дозвіл на похорон. Субпрефект Луаре Крістоф Юро підтвердив, що префектура дала актору принципову згоду на це прохання.

Старовинний маєток Душі Делон придбав понад півстоліття тому

“Я хочу бути похованим разом із своїми собаками. Мене більше нічого не турбує, я просто хочу бути з ними. Вони були єдиними, хто любив мене беззастережно, завжди були поряд, не вимагаючи нічого натомість”, — заповів артист.

Ален Делон прожив довге та яскраве життя

Нагадаємо, місяць тому донька Алена Делона захоплювалася його виглядом після перукарні.

Впала під вагою багатства: Анастасія Волочкова опинилася на волосок від смерті

«Я плачу разом із вами»: як Ален Делон підтримував Україну у війні з Росією