in

Без скандалу не обійшлося: з Вєркою Сердючкою трапився конфуз просто під час концерту в Дніпрі

Популярна українська співачка Вєрка Сердючка, в образі якої виступає шоумен Андрій Данилко, потрапила у курйозну ситуацію.

17 серпня виконавиця виступила з концертом у Дніпрі. Втім, її виступ не минув без неприємних інцидентів. Одна із присутніх  перебрала зі спиртними напоями та почала голосно вживати нецензурну лексику. Варто зауважити, що на виступі Сердючки було присутньо чимало дітей.

На непристойну поведінку гості відразу відреагувала співачка. Вєрка жартома звернулася до жінки, попросивши припинити матюкатися, адже їй доведеться покинути концерт.

«Катьонок ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміла? Закусувати треба» — різко заявила Сердючка.

Артистка дала жінці мудру пораду. Зірка зазначила, що варто все ж таки закусювати алкоголь аби не п’яніти.

«От випий, то закусювати треба. Їсти рибку і балик! Можна ж закусювати», — додала Сердючка.

Втім, як з’ясувалося згодом, знаменитість і сама не без гріха. Відповідаючи хейтерам, які вважають, що вона не пише нові пісні українською мовою, Сердючка сама вжила нецензурні слова.

«Блогери ось ці розповідають, що я не пишу українською. П**дять, вирвалось! Я вам чесно скажу, дуже багато пишу українською. Нікого не слухайте, лише мене», — заявила артистка.

Читайте також: «КУМИР ПОКОЛІНЬ ТА ПАТРІОТ УКРАЇНИ!» — УКРАЇНСЬКІ ЗІРКИ ВІДРЕАГУВАЛИ НА НОВИНУ ПРО СМЕРТЬ АЛЕНА ДЕЛОНА

«Філя любить таких голубчиків!» — задоволений Кіркоров здався про обійми гарячого брюнета

Катерина Осадча показалася вагітною і повідомила про важливе свято в родині