in

«Галкін — повністю сформована особистість!» — російський шоумен назвав справжню причину виїзду гумориста та його сім’ї

Виїзд Максима Галкіна та Алли Пугачової — людей, які користувалися в РФ безмежною популярністю та авторитетом, стали несподіванкою як для їх шанувальників так і для хейтерів.

На цей факт український журналіст Дмитро Гордон звернув увагу під час онлайн-інтерв’ю з відомим російським шоуменом Рустамом Солнцевим, який також наслідував приклад сім’ї гумориста та Примадонни. Як могла людина, яка вела найрейтинговіші програми на центральному каналі, всілякі шоу та концерти, якого «знали кожен собака і кішка» просто встати і залишити все — поцікавився Гордон.

«У нього настільки кришталеві та сміливі почуття, незважаючи на те, що він базувався на «Першому каналі», з’являвся в «Вогоні» на всіх цих каналах, піднімав здравицю і всі ці келихи на Новий рік, і все інше. Ні! Цим людина була сповнена свободи як повітря. І коли цю свободу почали відкачувати вже в промислових масштабах, то дії Макс, його від’їзд із сім’єю, дружиною та дітьми — він був неминучим», — була відповідь Солнцева.

Максим Галкін та Іван Ургант — найпопулярніші ведучі Першого каналу

Колега Галкіна за російською сценою підкреслив, що в цьому випадку гуморист показав приклад сформованої людини та справжнього глави сім’ї. «І знову всі ці пропагандистські вис*ри на його адресу: «Ах, Максе, ти профукав своє щастя»… Це все було в порожню. Вони могли хоч падати, хоч звиватися. Даремно! Перед ними була вже цілком сформована людина — дуже крутий, волелюбний, талановитий артист. Насамперед — людина, батько, чоловік», — додав Рустам.

Читайте також. «Кумир поколінь та патріот України!» — українські зірки відреагували на новину про смерть Алена Делона

Начальників Бориспільського та Бучанського ТЦК, що заробили на ухилянтах понад $1млн, арештували без права на заставу

Загальний гороскоп на тиждень: що чекає кожен із знаків Зодіаку з 19 по 25 серпня