in

Лідія Таран вперше за тривалий час приїхала до Києва: який вигляд має ведуча та як вона змінилася

Популярна українська ведуча Лідія Таран вперше за тривалий час приїхала до України.

На початку повномасштабного вторгнення зірка разом із донькою Василиною виїхала за кордон та знайшла прихисток у Франції, де влаштувалася працювати кореспонденткою. На своїй сторінці в Інстаграм ведуча поділилася новими фото, які були зроблені в центрі Києва, а саме на Подолі. Лідія прогулялася столицею та насолодилася місцевими краєвидами.

Не пропустила можливості Лідія при нагоді зустрітися зі своєю давньою подругою та колегою Марічкою Падалко, з якою вони товаришують близько 20 років. За час, поки Лідія була за кордоном, багато чого змінилося. Син Падалко, хрещеною мамою якого є Таран — закінчив школу та став студентом, а хрещений батько доньки Лілії боронить українські землі.

Лідія Таран та Марічка Падалко

«Якихось 20 років дружби з Марічкою промайнули, як кілька обертів отого колеса, що за нами. Похресник став студентом, хрещений батько моєї Василини на війні. Таке життя, що вирішили поговорити про роботу, а саме про нашу збірну на Олімпіаді в Парижі. Колись перший оберт нашого колеса дружби почався з «конкуренції» між спортивними редакціями. Марічка вела «Проспорт», а я «Спорт-Репортер», — написала ведуча під фото.

Лідія Таран та Марічка Падалко

Читайте також: НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО У БІКІНІ ПОХИЗУВАЛАСЯ, ЯК ІЗ ЧОЛОВІКОМ-ВІЙСЬКОВИМ ВІДПОЧИВАЄ В КАРПАТАХ

Наречена Кріштіану Роналду вразила кардинальною зміною образу

«Ви конч*ні!»: Володимир Дантес розніс зірок, які розсекречують справжнє ім’я Klavdia Petrivna