in

Діти Алена Делона відмовилися виконувати останню волю батька: відома причина

18 серпня відійшов у вічність легендарний французький актор Ален Делон. На момент смерті сценаристу було 88 років.

За інформацією телеканал BFM TV стало відомо, що прощання з кінозіркою відбудеться 24 серпня о 17:00 годині. Ще при житті в 2018 році Ален Делон заповів, щоб його похорони були не публічними. Тому в останню дорогу його проведуть троє дітей та близько 40 запрошених рідних та близьких. Поховають Делона у комуні Душі в Франції, де він прожив половину свого життя.

Знаменитість обожнював собак. За життя у нього було 35 чотирьохлапих друзів. Їх теж поховали у Душі. Бажанням Делона було поховати його поряд із ними.

Ален Делон з улюбленцем

Варто відмітити, що останнім часом актор дуже погано себе почував і передбачав, що скоро піде із життя. Актор не хотів, аби його вірний друг, бельгійська вівчарка Лубо страждала після його смерті і вмерла на його могилі. Тому він просив дітей гуманно приспали ы поховали разом із ним у могилі. Проте діти відмовилися виконувати волю батька — вони вирішили, що у Лубо залишилися люди, до яких вона прив’язана і тому вона зможе жити разом із ними.

Ален Делон і Лубо

Попрощатися з Ален Делоном виявила бажання і його колишня обраниця Хіромі Роллін. Втім, у 2023 році у неї виник конфлікт з донькою актора. Спадкоємці звинуватили її в знущанні над батьком та вигнали з дому. Тому діти зірки не хочуть аби вона приходила на похорон.

Читайте також: КВОЛИЙ, ЗГАСАЮЧИЙ, АЛЕ НАЙКРАСИВІШИЙ: У МЕРЕЖІ ЗАХОПЛЮЮТЬСЯ ОСТАННІМ ФОТО ДЕЛОНА ЗА ВЕЧЕРЕЮ У РОДИННОМУ КОЛІ

«Це боляче»: Ольга Сумська відверто висловилася про конфлікт з рідною сестрою та чому не спілкується з нею

«Тоня прилітала»: московська донька Ольги Сумської засвітилася в Україні