in

Допомога від Винника: співак-втікач передав ЗСУ «ковток свіжого повітря» з Німеччини

Український артист-втікач Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав за кордон, наполегливо намагається повернутися в український шоу-бізнес.

Співак, який всі ці роки зберігав мовчання та не з’являвся на публіці, розпочав вести соціальні мережі. Щоправда, робить він це поки що із Німеччини. На своїй сторінці в ТікТок зірка розмістив відео, на якому показав, як облаштував своє помешкання, посадив город на балконі та навіть згадав за українських захисників, передавши їм «ковток свіжого повітря».

«Дякую, мої люди, за вашу любов. Зараз стою на балконі, тут у мене маленький город: помідори, огірочки, тайський базилік. Як ви помітили, я стою в жилетці, у нас вітряно і навіть зараз робиться вже холодно. Хочу передати вам ковток свіжого повітря. Особливо нашим захисникам, нашим захисницям. Уперед до перемоги«, — видав Олег.

Також в кінці ролику Винник звернув увагу, що коли він говорив про Україну, до нього прилетів голуб, який може символізувати мир в Україні найближчим часом.

Втім, українці досі не можуть пробачити співака за його ганебну втечу, про яку нещодавно розповів його колишній продюсер:

  • Ти на облік став,щур? Дані поновив? ВЛК пройшов?
  • Ким треба себе вважати , що навіть не реагувати на те що люди проти повернення? Така велич самого себе, це щось цікаве
  • Щур виліз із багажника 😂
  • Яка противника пика😤😤😤
  • Скільки задонатив на ЗСУ
  • В Германії стоїш на балкончику, так там і стій і співай з балкончика😂

Читайте також: «Ми і так уже залякані!»: російська співачка Валерія з’явилася з українською символікою

Лілія Подкопаєва показалася з 18-річним сином і розсекретила, в якому виші він навчатиметься

Погрожував відправити сина на фронт, а видав заміж! — пропагандисту Соловйову згадали його обіцянки