in

Лілія Подкопаєва показалася з 18-річним сином і розсекретила, в якому виші він навчатиметься

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва вперше за тривалий час показала спільне фото з названим сином та розповіла, де він навчатиметься після школи.

Цьогоріч Вадим закінчив Midtown High School у Атланті  та успішно склавши іспити, став студентом Технологічного інституту Джорджії в США. Як зазначила зіркова мама в окремому дописі в соціальних мережах — у її сина розпочинається новий етап у дорослому житті. Яку спеціальність обрав спадкоємець Олімпійської чемпіонки — поки що невідомо.

«Мій син розпочинає новий етап у житті, і я щиро пишаюся його досягненнями. Мрії здійснюються, коли вкладаєш у них час, зусилля і віру», — поділилася Лілія на своїй сторінці в Інстаграм.

Лілія Подкопаєва з сином.

Як з’ясувалося, Вадим став студентом знакового для його мами закладу. 28 років тому, коли Лілія представляла Україну на Олімпійських іграх, то разом із командою проживала в селищі, що розташоване у відповідному кампусі. Наразі її син знаходиться в тому ж місці.

«28 років тому, під час перших Олімпійських ігор незалежної України, наша збірна перебувала в олімпійському селищі, розташованому на території кампусу GeorgiaTech. І сьогодні мій син живе в тому самому місці. Життя часом дивує нас своїми несподіваними поворотами. Чи могла я тоді уявити, що доля приведе нас сюди? — поділилася Подкопаєва своїми думками.

Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх

Читайте також: «Неймовірно гармонійна та гарна пара!» — Ольга Харлан показала романтичні фото з коханим італійцем

«Неймовірно гармонійна та гарна пара!» — Ольга Харлан показала романтичні фото з коханим італійцем

Допомога від Винника: співак-втікач передав ЗСУ «ковток свіжого повітря» з Німеччини