in

«Народила собі купу дітей»: Олена Кравець замилувала фото з 8-річними двійнятами

Акторка комедійного жанру Олена Кравець потішила прихильників сімейним контентом.

На своїй сторінці в Інстаграм ведуча оприлюднила фото, на якому позувала разом зі своїми 8-річними двійнятами. В дописі актриса повідомила, що готує новий проєкт з молодшими дітьми — Ванею та Катею. Він отримає назву «Вдома почитаємо дітям». Як відомо, Олена вже має особистий подкаст «Вдома поговоримо» зі старшою донькою Марією.

«Так сталося, що я народила собі купу дітей і тепер вони всі хочуть свої проєкти! Зустрічайте нову історію з молодшими! «Вдома почитаємо дітям» — це ті книжки та твори, які ми читаємо в родині і які дуже люблять мої малі, тож, сподіваюсь, вони сподобаються й вашим! Їх можна слухати в машині, на ніч або за їжею. Для зручності ми створили відео- та аудіовипуски. «Фантастичні історії на добраніч» Ервіна Мозера – одна з улюблених книжок моїх двійнят. З неї і почнемо», — повідомила зіркова мама.

Олена Кравець з донькою

Артистка в новому проєкті представлятиме різні книги, які згодом можна буде переслухати. Зауважимо, що Олена читатиме книги різних жанрів, тому їх зможуть оцінити не лише діти, а й дорослі.

«Вдома почитаємо» — це новий YouTube-проєкт, в якому я буду читати не тільки дітям, але й нам, дорослим, ту літературу, яку читаю сама і яку вважаю класною. Згодом можна буде слухати круті твори від кращих майстрів слова: художні, нон-фікшн, легкі, короткі на ніч, іронічні та глибокі», — додала Кравець.

Олена Кравець з сином

Читайте також: Лілія Подкопаєва показалася з 18-річним сином і розсекретила, в якому виші він навчатиметься

Софія Ротару публічно звернулася до сина й показала спільне архівне фото, де їх просто не впізнати

«Вкид якийсь»: EL Кравчук прокоментував втечу Олега Винника за кордон і скандали довкола нього