in

Пісок у шльопанцях на босу ногу, намисто з фруктів та сарафан замість сукні: як виглядали Тіна Кароль та Євген Огір на весіллі на Мальдівах

Тіна Кароль та Євген Огір одружилися 15 січня 2008 року на Мальдівах. 15 червня того ж року вони вінчалися у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Співаці тоді було 22, її продюсеру, а тепер уже офіційному чоловікові — 27. Здавалося, щастю юної нареченої не буде меж, проте воно тривало недовго — через 5 років Євген Огір помер від раку шлунка. Тіна залишилася без коханого чоловіка з маленьким Веніаміном сином на руках.

З того часу минуло багато часу, проте досі Кароль не змогла впустити у своє життя іншого чоловіка. Артистка зізнавалася, що так жодного разу не змогла переглянути відео їхнього весілля з білою сукнею, фатою, купою гостей та рестораном.

Весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра

А перед цим Євген втілив мрію Тіни — вони відзначили свою спілку медовим місяцем на Мальдівах. Церемонія пройшла за місцевими традиціями — наречена була у коротенькому рожевому сарафані та босоніжках на платформі, а наречений — у легкому білому костюмі про звичайні шльопанці на босу ногу.

На молодятах були необхідні за місцевими законами атрибути — величезні намиста із фруктів.

За традиціями островитян закохані посадили дерево та встановили табличку зі своїми іменами і датою церемонії.

Час лікує, і Кароль показала це своєму прикладі. Євген навчив її бути сильною, самостійною. Після його смерті вона сама зайнялася своєю кар’єрою, стала народною артисткою України, однією із зірок першого ешелону українського шоу-бізнесу.

Читайте також: Софія Ротару публічно звернулася до сина та показала спільне архівне фото, де їх просто не впізнати

«Хай буде фурією!» — Філіп Кіркоров розповів про методи виховання 12-річної доньки

Відомий український композитор пояснив, чому Софія Ротару мовчить про війну в Україні