in

Відомий український композитор пояснив, чому Софія Ротару мовчить про війну в Україні

Популярний український естрадний співак Павло Дворський прокоментував мовчазну позицію співачки Софії Ротару щодо війни в Україні.

Артист також припустив, чому виконавиця відмовилася знятися в кінострічці про покійного Назарія Яремчука. Павло та Софія родом з Чернівецької області і добре знайомі ще з 1966 року. Композитор здивований поведінкою Ротару та артиста Василя Зінкевича. Адже обоє товаришували з покійним Яремчуком. Втім, Дворський впевнений, що в наступній картині, якщо така вийде, то його колеги обов’язково з’являться в стрічці.

«Софія Ротару та Василь Зінкевич – чудові виконавці і дуже багато зробили для української пісні. Про причини відмови треба запитувати у них особисто. Але, думаю, ще будуть зніматися картини про Яремчука, в яких візьме участь і Ротару, і Зінкевич«, — висловився Павло.

Павло Дворський

Також композитор висловився про мовчазну позицію Ротару щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

«Можливо, причина в чомусь особистому чи замішане щось таке, що пов’язане з творчістю. Я думаю, що ще прийде час, і вона сама все розкаже» — зазначив співак.

Софія Ротару

Днями Софія Ротару публічно звернулася до сина й показала спільне архівне фото, де їх просто не впізнати

Читайте також: «Вкид якийсь»: EL Кравчук прокоментував втечу Олега Винника за кордон і скандали довкола нього

Пісок у шльопанцях на босу ногу, намисто з фруктів та сарафан замість сукні: як виглядали Тіна Кароль та Євген Огір на весіллі на Мальдівах

«Найкраща модель»: Лілія Ребрик замилувала новими фото з молодшою донькою та зізналася, яких страхів позбулася з її появою