in

«Вкид якийсь»: EL Кравчук прокоментував втечу Олега Винника за кордон і скандали довкола нього

Український співак  EL Кравчук прокоментував негативне ставлення українців до його колеги артиста Олега Винника.

Нагадаємо, що нещодавно виконавець несподівано, після понад двох років мовчання, з’явився на публіці та презентував новий хіт. Також артист розпочав активно вести соціальні мережі. Щоправда, робить він це поки що із Німеччини. На своїй сторінці в ТікТок зірка розмістив відео, на якому показав, як облаштував своє помешкання, посадив город на балконі та навіть згадав за українських захисників, передавши їм «ковток свіжого повітря». Така зухвала поведінка неабияк розлютила українців і вони засипали його гнівними коментарями.

Свою думку щодо цього висловив EL Кравчук, який вважає, що Олег ймовірно має громадянство іншої країни. Саме це звільняє його від претензій з приводу втечі з України під час повномасштабного вторгнення.

Олег Винник

«Я вважаю, що це жарти якісь. Не думаю, що це правда. Це якийсь вкид. Просто спочатку Олег, коли з’явився в Україні, він був громадянином іншої країни. Він не був громадянином України. Можливо, й був, але до якогось часу, бо він, звичайно, народився в Україні. Але ж потім він поїхав. У мене, наприклад, в Берліні живуть родичі, які поїхали ще в 90-х. Не знаю, які ми можемо до нього мати претензії. Ну поїхав, то й поїхав«, — заявив Кравчук.

EL Кравчук

Нагадаємо, що нещодавно український продюсер Олександр Горбенко, який до початку повномасштабного вторгнення співпрацював з українським артистом Олегом Винником, розкрив шокуючі деталі втечі співака з України.

Читайте також: «Народила собі купу дітей»: Олена Кравець замилувала фото з 8-річними двійнятами

«Народила собі купу дітей»: Олена Кравець замилувала фото з 8-річними двійнятами

«Хай буде фурією!» — Філіп Кіркоров розповів про методи виховання 12-річної доньки