in

«Хай буде фурією!» — Філіп Кіркоров розповів про методи виховання 12-річної доньки

Після того, як рідна дочка Алла-Вікторія публічно висміяла батька, поп-король змушений був порозумітися перед журналістами.

Нагадаємо, 12-річна спадкоємиця Філіпа Кіркорова зробила собі штучну бороду і одягла рожеву кофтинку, як нагадування про гучний скандал, в який вляпався її батько. У такому вигляді школярка записала відео і виклала в мережу, наче на глузування з батька. Ролик викликав великий резонанс і представники ЗМІ при кожній нагоді намагалися дізнатися в артиста про причину такої поведінки дівчинки.

Дочка Кіркорова висміяла батька

«Хай пародує! Не вона перша і вона остання. Алла-Вікторія артистка у цьому плані, кайфанула вже. Слава богу не співачка! Так, вона хуліганить у школі. Нехай вередує, хуліганить. Нехай вона буде фурією у дитинстві, а потім стане чудовою мужньою дружиною, а може, художницею. Головне, щоби не співачкою. З таким прізвищем це, напевно, кара», — сказав Кіркоров в інтерв’ю для росЗМІ.

Читайте також: Погрожував відправити сина на фронт, а видав заміж! — пропагандисту Соловйову згадали його обіцянки

«Вкид якийсь»: EL Кравчук прокоментував втечу Олега Винника за кордон і скандали довкола нього

Пісок у шльопанцях на босу ногу, намисто з фруктів та сарафан замість сукні: як виглядали Тіна Кароль та Євген Огір на весіллі на Мальдівах