in

«Подарунок долі»: Павло Зібров ніжно привітав свою дружину з подвійним святом та здивував її романтичним сюрпризом

Народний артист України Павло Зібров повідомив про важливе свято в його сім’ї.

25 серпня дружина виконавця відсвяткувала ювілей. Цьогоріч Марині виповнилося 65. З приводу цього артист приготував коханій сюрприз. На своїй сторінці в Інстаграм Павло показав рідкісні фото з іменинницею, які були зроблені в різний період. Також Зібров присвятив дружині музичну композицію, в якій оспівує щирі почуття до неї, а також подякував долі за зустріч з нею.

«Моя кохана Маринко, моє сонечко, щиро вітаю тебе з днем народження, з ювілеєм! Дякую долі, що звела мене з тобою. Ти неймовірна, красива, талановита, сердечна, справедлива, ніжна та чарівна. З кожним днем я все більше тебе люблю! Ціную та дорожу тобою. Завжди прислухаюсь до тебе. Ми разом пройшли такий великий життєвий шлях – створили «Театр пісні Павла Зіброва», пишемо пісні, концертні програми, радіємо спільним успіхам, підтримуємо один одного в усьому, а найголовніше у нас є прекрасна доня Діана – подарунок долі«, — наголосив артист.

Як з’ясувалося, у їхній сім’ї подвійне свято. 25 серпня подружжя святкує перлинне весілля.

«Я дуже вдячний тобі та сильно кохаю! Бажаю тобі міцного здоров’я, теплих миттєвостей, радості, добра та авжеж жити у мирі та достатку в нашій квітучій незалежній Україні! Ти найкраща у світі дружина, і я неймовірно щасливий, що ми з тобою – сім’я та святкуємо сьогодні ще одну важливу дату – 30 років нашого подружнього життя! Перлинне весілля!«, — адресував Зібров дружині.

Павло Зібров з дружиною та донькою

Читайте також: «НАЙКРАЩА МОДЕЛЬ»: ЛІЛІЯ РЕБРИК ЗАМИЛУВАЛА НОВИМИ ФОТО З МОЛОДШОЮ ДОНЬКОЮ ТА ЗІЗНАЛАСЯ, ЯКИХ СТРАХІВ ПОЗБУЛАСЯ З ЇЇ ПОЯВОЮ

«Найкраща модель»: Лілія Ребрик замилувала новими фото з молодшою донькою та зізналася, яких страхів позбулася з її появою

«Вже немаленька»: ведуча Лідія Таран показала рідкісні фото 16-річної доньки від Андрія Доманського