in

«Відчуття щастя»: Катерина Осадча показала свою маму з онуками та, як розважилася з родиною в столиці

Українська ведуча Катерина Осадча замилувала Мережу сімейними кадрами.

Днями чоловік знаменитості Юрій Горбунов відсвяткував 54-річчя. З нагоди свята в заміському будинку подружжя зібралися їхні найрідніші люди. На своїй сторінці в Інстаграм Катерина показала кадри того дня та зокрема свою маму, яка уважно спостерігала за найменшим онуком Данилом. Також на святі був присутнім і батько Осадчої, який наробив доньці декілька кадрів в саду .

Мама Катерини Осадчої
Катерина Осадча

Також ведуча каналу «1+1 Україна» показала іменинника з тортом в компанії двох синів. Катерина встигла зняти той момент, коли вони втрьох задували свічки.

Юрій Горбунов з синами

На наступний день сім’я не стала засиджуватися вдома та вирушила на прогулянку Києвом. Також вони всі дружно позаймалися серфінгом на київській водоймі.

Катерина Осадча

«Всі разом, нікуди не поспішали, купалися в басейні, їли вчорашню піцу і сьогоднішні суші. Тішилися залитому сонцем Хрещатику і дивилися на відображення заходу сонця у висотках на лівому березі. Це окремий щасливий день. Катю, запам’ятай ці маленькі відчуття щастя, неси їх, не розгуби. З цього складається життя. В моменті. Тут і зараз. Вчуся цьому» — поділилася зіркова мама.

Син Осадчої та Горбунова

Читайте також: «Ще б перемоги, і все»: Джамала показала нове фото з 3-місячним сином у басейні та розповіла про особисте свято

Схожі, як краплі води: дружина Усика зачарувала сімейними кадрами з дітьми та чоловіком

Ані Лорак запросила гостей на весілля з іспанцем