in

«Дуже тяжко»: Джамала розповіла про труднощі у статусі багатодітної мами

Співачка Джамала розповіла, як змінилося її життя після народження третього сина.

Виконавиця, яка в травні втретє стала мамою, в інтерв’ю «Ближче до зірок» зізналася, як поєднує роботу та водночас виховує спадкоємців. Зіркова мама не стала довго засиджуватися у декретній відпустці і активно тішить прихильників своїм співом на великій сцені. Втім, як зазначила знаменитість, статус багатодітної матері їй дається не легко, хоч і на перший погляд здається, що вона все встигає.

«Материнство – це такий труд. Кожен раз після грудного вигодовування ти наче відпахав у залі дві години. До цього ти маєш поповнити запаси. Це сто відсотків жертва задля дитини. Старший Емір йде до школи, середній, якому чотири, – садочку. Алім постійно зі мною. У кожного свій тайм-менеджмент. Тобто ти розумієш, о котрій встати старшому, середньому… Вони розуміють, що я повністю їх. Звичайно, ще батько має отримати свою порцію піклування. Тому я намагаюся зараз дійсно балансувати», — повідомила Джа.

Джамала з чоловіком і дітьми

Також Джамала зізналася, що велику допомогу та підтримку відчуває від свого чоловіка, бізнесмена Бекіра Сулейманова. Саме він дає дружині час сконцентруватися на творчості, а також приділити час собі.

«Він займається всіма моїми справами і навпаки він мені каже, коли буде нова пісня. Каже: «Давай я звільню тобі час, заберу зайвий раз малюка». Але це тут так не працює, бо ти маєш звільнити свій простір в голові. А коли ти піклуєшся цілодобово про дітей, то це дуже важко. Тому я цього разу розслабленіша, дозволила собі не поспішати. Все буде нормально. Дуже щаслива, що все піклування про дітей зараз ми ділимо навіть не навпіл, а більше все на чоловікові. Ми поки що справляємося самі«, — додала знаменитість.

Читайте також:  «Ще б перемоги, і все»: Джамала показала нове фото з 3-місячним сином у басейні та розповіла про особисте свято

Не має права на в’їзд: стало відомо, чому мандрівник Потап не повертається до України

Андрій Макаревич підтримав операцію ЗСУ на Курщині і різко звернувся до росіян із влучним запитанням