in

Сергій Притула показав фото з весілля та заінтригував другим одруженням

Український ведучий та засновник однойменного фонду Сергій Притула святкує важливе свято.

Громадський діяч на своїй сторінці в Інстаграм зворушливо звернувся до дружини Катерини. Як з’ясувалося, подружжя відзначає дев’яту річницю шлюбу. Волонтер оприлюднив архівний кадр з їхнього весілля, на якому закоханні ніжно обіймаються та позують на тлі весільної арки.

«Ділити навпіл біль не менш важливо, аніж радість. І я вдячний тобі за те, що як би не було складно, але твої долоні завжди тактильно чи незримо на моїх скронях. І за твої долоні, і дітей. За яких, чуйних і люблячих, я тобі щиро вдячний. Моя менталка тримається на вас» — написав Притула.

Сергій Притула з дружиною

Також Притула заявив про наміри вдруге одружитися на своїй дружині. Він вірить, що після перемоги Катерина знову погодиться вийти за нього заміж.

«9 років — це хороший період часу, щоб на нього озирнутись і подякувати одне одному за прожите не марно спільне життя. Подякувати Богу за дітей, Силам оборони за захист. Вірю, що після перемоги ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз! Кохаю до щему в серці і тамуючи подих і дякую за цих неймовірних 9 років!» — додав Сергій.

Сергій Притула з сім’єю

Читайте також: «Літо було таким же гарячим, як і Леся» — Нікітюк показала апетитні форми у леопардовому бікіні

«Літо було таким же гарячим, як і Леся» — Нікітюк показала апетитні форми у леопардовому бікіні

Вийшла на сцену без спіднього: Лорак засвітила зайве у високому розрізі сукні (відео)