in

«Підчепив у стри*тиз-клубі, коли був п’яний. Зате вона вміє шити та вишивати!» — Корольова висловилася про новоспечену невістку

Днями єдиний син Наташі Корольової та Сергія Глушка пов’язав себе узами шлюбу.

22-річний Архип одружився зі своєю ровесницею на ім’я Мелісса Волинкіна. Відомо, що основним заняттям обраниці спадкоємця зіркової пари були відверті танці на жердині. Не дивно, що Корольова і Тарзан не схвалили такий вибір сина, тому закоханим довелося з’їхати від батьків на орендовану квартиру.

Однак, Мелісса виявилася не просто швидкоплинним захопленням Архипа — після кількох років спільного проживання пара вирішила офіційно оформити шлюб.

Архип Глушко та Меліса Волинкіна

У недавньому інтерв’ю Корольова продемонструвала кардинальну зміну думки про колегу свого чоловіка, стриптизера Тарзана, і адресувала Меліссі масу коментарів:

Невістка у мене прекрасна, вміла. Вміє шити, вишивати, готувати. Одним словом, добра, гарна дівчинка. Вони перевірили свої почуття чотирма роками разом. Часом за цей термін люди розбігаються, а їхнє кохання стало тільки міцнішим, тому я дуже рада, що Архип знайшов свою долю

Читайте також. «Перетворилася на алкоголічку»: травести-діва Монро розповіла про свою залежність

Лілія Ребрик показала підрослу старшу доньку та як зробила їй сюрприз з нагоди 12-річчя

«Канючила 20 років»: Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка за 700 тисяч гривень