in

Позбулася масок: загадкова Klavdia Petrivna розкрила своє справжнє ім’я

30 серпня в Києві в Палаці Спорту відбувся грандіозний концерт головної загадки українського шоу-бізнесу — співачки Klavdia Petrivna.

Артистка від самого початку музичної кар’єри приховувала свою особистість за капелюхами та масками. Палкі прихильники її творчості з нетерпінням чекали на масштабну подію, сподіваючись, що загадкова співачка покаже своє обличчя. Раніше фанати мали два припущення щодо справжнього імені співачки — Соломія Опришко та Маша Кондратенко.

На початку виступу Klavdia Petrivna знову з’явилася перед глядачами у своєму таємничому образі. Під час виконання пісні  «Я тобі брехала» вона розкрила всі карти і постала в білосніжному костюмі та сонцезахисних окулярах. Шанувальники зуміли розгледіти, що все ж таки Klavdia Petrivna виявилася студентка музичного коледжу Соломія Опришко.

Нагадаємо, що раніше український співак Володимир Дантес розкритикував людей, які намагаються  розсекретити ім’я співачки, яка приховує своє обличчя. Він вважає, що образ Klavdia Petrivna — це новий крок в українському шоу-бізнесі.

Читайте також: «Канючила 20 років»: Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка за 700 тисяч гривень

«Я хотів серйозних стосунків»: відомий ведучий зізнався про інтрижку з Ксенією Мішиною

«Як можна віддати?!»: Ада Роговцева виступила проти переговорів з РФ