in

«Як можна віддати?!»: Ада Роговцева виступила проти переговорів з РФ

Легендарна українська акторка театру та кіно Ада Роговцева висловилася про перемовини України з Росією на третій рік повномасштабного вторгнення.

Зірка в розмові з Олексієм Сухановим зізналася, що вона категорично проти будь-яких домовленостей з РФ. На її думку, після всього, що накоїли російські загарбники, не може бути мови про так званий «мир». Вихід в цій ситуації лише один — перемога України.

«Ніяк, ніяких перемовин не може бути. Їх треба змусити. Або перемогти, ну я не знаю, як ми можемо перемогти. Хай станеться диво. Ну на що нам погодитися, як можна погодитися? Як можна віддати, яким чином? Чому? Вони вже стільки наробили, що які перемовини«, — наголосила Ада Миколаївна.

Ада Роговцева

Втім, Роговцева зізналася, що їй «дуже страшно» від подій, які відбуваються на її Батьківщині. 87-річна артистка не приховує, що втомилася від війни, як і більшість українців, але, проти того, аби йти на мирні перемовини з Росією.

«Але втома іноді переходить у байдужість, у депресію, у бездіяльність повну. Страшна штука втома. І вона є, втома є. Мені дуже страшно. Мені як жінці, просто страшно. У мене з’явилося відчуття небезпеки, яке висить над Україною. Воно нарощувалося, і десь зараз на лезі ножа стоїть ця доля України. І через це, мені дуже боязко за неї. Боязко за Україну. Втрачається потреба лягти кістьми», — додала знаменитість.

Нещодавно Роговцева розповіла про першу зустріч із Валерієм Залужним: «Я відчула свою дитину».

Читайте також: «Я хочу бути вдома!» — Ольга Харлан відмовилася від російського громадянства

Позбулася масок: загадкова Klavdia Petrivna розкрила своє справжнє ім’я

«Отримують свою порцію ла*на»: Стівен Кінг емоційно висловився про операцію ЗСУ в Росії