in

Анна Кошмал відвела 6-річного сина до першого класу і розчулила кадрами зі святкової лінійки

Популярна українська акторка, зірка серіалу «Свати» Анна Кошмал, показалася на урочистій лінійці в одній із столичних шкіл.

На своїй сторінці в Інстаграм зірка поділилася з підписниками радісною новиною. 6-річний син актриси цьогоріч пішов до першого класу.  Анна з чоловіком заздалегідь готувалися до цієї події та ретельно обирали навчальний заклад, де навчатиметься хлопчик.

Їхній вибір зупинився на одній з приватних шкіл Києва, яка має різні освітні програми. Адже Кошмал хоче аби її дитина розвивалася в багатьох напрямках. Також вона брала до уваги заходи безпеки під час повітряної тривоги, які надає школа та харчування в їдальнях.

Анна Кошмал з сином

«Ми так давно це уявляли і так довго на це чекали. І от нарешті Мишко йде до першого класу. Це велика подія для нашої родини», — поділилася знаменитість.

2 вересня Мишко у шкільній формі був присутнім на святковій лінійці, а потім разом із першою вчителькою покрокував до класу.

Син Анни Кошмал

«Ну, все…Пішла дитина до першого класу«, — додала Анна.

Син Анни Кошмал

Також Кошмал в кінці додала свої архівні світлини з першого та другого класів, на яких позувала у шкільній формі поряд з однокласницями.

Анна Кошмал в дитинстві
Анна Кошмал в дитинстві

Читайте також: «ДОРУЧИЛИ ВІДПОВІДАЛЬНУ МІСІЮ!» — ЛІЛІЯ РЕБРИК ПОКАЗАЛА, ЯК ЇЇ ДОЧКА ВІДКРИЛА УРОЧИСТУ ЛІНІЙКУ У ШКОЛІ

«Доручили відповідальну місію!» — Лілія Ребрик показала, як її дочка відкрила урочисту лінійку у школі

«До сліз»: Наталія Могилевська показала, який мала вигляд у першому класі