in

«П’янка з дітьми»: росіяни занепокоєні вчинком Алли Пугачової

Російська співачка Алла Пугачова, яка з перших днів засудила повномасштабне вторгнення РФ в Україну, не повернулася до Ізраїлю, куди переїхала жити з сім’єю ще на початку 2022 року.

Щорічно, на літній сезон Примадонна разом із дітьми переїжджає жити до Ізраїлю, де мешкає її давня подруга, латвійська співачка Лайма Вайкуле. Вже традиційно Алла Борисівна є почесним гостем благодійного концерту, який щорічно організовує латвійська співачка на підтримку України.

Втім цього року артистка прийняла рішення не повертатися до Ізраїлю. Ймовірно, що Гаррі та Ліза розпочали свій навчальний рік в одній з латвійських шкіл. В Мережі шириться відео, на якому Алла Пугачова разом із друзями та дітьми відсвяткувала День знань в одному з ресторанів Юрмали. Зірка сиділа за столиком, тримаючи в руках келих з вином.

Алла Пугачова

Максим Галкін цілий вересень буде насолоджуватися довгоочікуваною відпусткою в колі сім’ї, а вже 19 жовтня вирушить в Америку, де у нього запланований гастрольний тур. Чи полетить з ним його дружина — невідомо.

Російських прихильників ця новина не дуже потішила і вони негативно висловилися в бік Пугачової:

  • П’янка з дітьми на 1 вересня, бабуся остаточно рушила,
  • А хто її тут слухати буде? Її пісеньки заспівані. Нехай разом із Лаймою співає на березі Балтики.
  • Як же вони набридли, вони зробили свій вибір, їхні вчинки і слова огидні, не шкода ні її, ні дітей
  •  Бідні діти! За останні два роки півсвіту об’їздили, мільйон шкіл уже змінили. Такий стрес переживають через примхи батьків. Сиділи б собі зараз у Москві, горя б не знали

Читайте також: «Підчепив у стри*тиз-клубі, коли був п’яний. Зате вона вміє шити та вишивати!» — Корольова висловилася про новоспечену невістку

 

 

 

Дружина Євгена Кошового замилувала фото з двома доньками і показала, як вони змінилися

«Не віриться»: Осадча з Горбуновим відвели 7-річного сина на навчання та зробили селфі у вишиванках