in

«Повернуся і допоможу, чим зможу»: блогер-втікач Волошин зібрався рятувати Україну

Український блогер Олександр Волошин, який наразі виїхав з України за кордон, розповів про свої плани на майбутнє.

Нагадаємо, що після скандальних висловлювань інфлюенсера щодо масованого ракетного обстрілу росіянами дитячої лікарні «Охматдит» в Києві 8 липня, він потрапив до бази «Миротворця». Після таких новин Олександр зник з медійного простору та не давав про себе жодної інформації. Нещодавно стало відомо, що Волошин оселився в Іспанії і не планує повертатися, поки «ця система при нашій владі». Блогер вирішив відкрити власний ФОП за кордоном та платити податки.

«Я думаю, якби ви опинились у моїй ситуації, то у вас би взагалі не було варіанту повертатись в Україну. Я будую інше життя, але при цьому не забуваю про свій дім. Не бачу своїх дітей в Україні. Відкриваю ФОП в Іспанії, буду платити тут 20% податків, і буду робити це з кайфом, бо знаю і бачу, куди вони ідуть«, — зізнався Волошин.

Волошин розповів про свої плани

Олександр зауважив, що повернутися до України він зможе лише при одній умові: Якщо прийде лідер, який реально почне змінювати систему, я думаю, що повернусь, і чим зможу — допоможу, але при цьому мої діти будуть жити в Європі або Америці».

Читайте також: «Хочуть вбити»: Лариса Доліна попросила державний захист в РФ

«Хочуть вбити»: Лариса Доліна попросила державний захист в РФ

На столі у мереживному топі та прозорій спідниці: 59-річна Моніка Беллуччі знялася у спокусливій фотосесії