in

«Хочуть вбити»: Лариса Доліна попросила державний захист в РФ

Російська співачка Лариса Доліна, яка підтримала повномасштабне вторгнення РФ в Україну, просить взяти її під державний захист.

Нещодавно артистка, дитячі роки та молодість якої минуло в Одесі, стала жертвою шахраїв. З’ясувалося, що українські хакери зламали акаунти народної артистки РФ і ввели в оману її фанатів. Але найцікавіше, що умільці встигли переконати її продати квартиру в Москві, закласти дачу та перевести на «безпечний рахунок» 180 млн рублів. Ці кошти пішли на допомогу батальйону «Азов».

РосЗМІ зазначили, що знаменитість днями направила звернення на ім’я голови УВС ЦАО, в якому пожалілася на погрози, які отримує в Telegram з кінця серпня. За її словами, користувач під іменем «Павло Куренков» на заставці профілю якого стоїть особистий автомобіль Доліної, погрожує вбивством та заподіянням шкоди не лише їй, а й доньці та онуці. 68-річна знаменитість стверджує, що відправник вимагає, аби вона негайно звільнила квартиру, яку нещодавно продала під тиском шахраїв. Якщо ж Лариса не виконає його умови, то нібито все матиме трагічний кінець.

Лариса Доліна

Тому росіянка просить аби їй та її сім’ї виділили державний захист, а також взяли під охорону житло та майно. Втім, відповіді від органів вона поки що не отримала.

Також в Мережі з’явився аудіозапис, в якому співачка в істериці скаржиться на те, що її особисту сторінку в Інстаграм взломали.

Читайте також: «Як можна віддати?!»: Ада Роговцева виступила проти переговорів з РФ

Ностальжі за першим дзвінком: Лілія Ребрик показала архівне фото у шкільній формі

«Повернуся і допоможу, чим зможу»: блогер-втікач Волошин зібрався рятувати Україну