in

Лариса Доліна розмріялася заспівати в дуеті з відомим співаком, який підтримав Україну

Російська співачка Лариса Доліна, яка попросила державний захист в РФ, розповіла про свою мрію.

Артистка, яка з трьох років переїхала з батьками до Одеси та провела там усе своє дитинство, заявила, що хоче заспівати дуетом з легендарним американським музикантом Стіві Вандером. Втім, її мрія навряд чи здійсниться, адже співак з перших днів повномасштабного вторгнення РФ підтримав українців. Сама ж Доліна стала на бік Росії і продовжує сплачувати податки, які країна-агресор використовує для виготовлення зброї.

Цікаво те, що й сама Лариса не дуже вірить в те, що їй вдасться записати пісню із виконавцем хіта 80-х I Just Called To Say I Love You.

«Я дуже давно хочу заспівати дуетом зі Стіві Вандером. Але боюся, що це не вийде. По-перше, до Сполучених Штатів я не зможу полетіти, а він сюди навряд чи приїде», — видала 68-річна естрадна артистка.

Лариса Доліна

Варто зазначити, що у березні 2022 року Вандер записав відеозвернення на підтримку України.

«Чи зможемо ми вижити, якщо не виживе Україна? Це питання, яке повинен поставити собі кожен з нас. Чи дивує нас те, що сили зла живі та агресивні в сучасному світі? Я не дивуюся, і ви не повинні дивуватися. Я пишу і співаю про це, бо відчуваю. Ви повинні знати про це, тому що ви можете бачити. Якщо тільки ви не закриваєте на це очі й не хочете нічого з цим робити, ви можете це бачити. Це добро проти зла, правильне проти неправильного, тиранія проти свободи. Це не просто українська війна. Сьогодні Україна перебуває в битві за душу світу» — говорив знаменитість.

Читайте також: Російська співачка Валерія несподівано публічно підтримала Україну

Російська співачка Валерія несподівано публічно підтримала Україну

Пугачову та Галкіна можуть позбавити батьківських прав: відома причина такого рішення