in

«Я там, де більш ефективний»: відомий ведучий зізнався, чи є в нього бронь від мобілізації

Відомий український ведучий російського походження Олексій Суханов, вперше зізнався, чи має бронь від мобілізації.

Під час розмови з журналістами телезірка розповів, що в нього є бронь, яку йому надав телеканал «1+1 Україна», де він є ведучим проекту «Говорить вся країна». Також він зазначив, що як і інші чоловіки призовного віку, оновив дані в ТЦК. Втім, Суханов не збирається йти на фронт, тому що зараз він перебуває там, де має бути, але підтримує ЗСУ фінансово.

«У мене зараз бронювання, я оновив всі дані на вимогу закону. Зараз у мене є бронювання від каналу. Я працюю там, де я маю працювати, де я більш ефективний. Я схиляюся перед тими, хто боронить Україну. І я вважаю, що до останнього подиху їм маю бути вдячний не тільки ось тут [вказує на розум], ось тут [вказує на серце], а ще й ось так [показує жест грошей], сплачуючи податки. Я не афішую це, я взагалі не схильний про це говорити, але я допомагаю своїми грошима адресно» — заявив шоумен.

Нагадаємо, що Олексій 40 років прожив в Росії, але у 2014 році приїхав в Україну і залишився тут й до нині. Шоумен незадовго до початку повномасштабного вторгнення отримав українське громадянство. З мамою та родичами, які залишилися в РФ, Суханов розірвав зв’язки.

Олексій Суханов

Читайте також: Пугачову та Галкіна можуть позбавити батьківських прав: відома причина такого рішення

Пугачову та Галкіна можуть позбавити батьківських прав: відома причина такого рішення

Потап з-за кордону спародіював Олега Винника, який передав ЗСУ «ковток свіжого повітря»